Facebook

Beoordelingen van Asian King Amsterdam

Recente recensies van Asian King Amsterdam

5 sterren na 87 reviews

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good. Very fresh. Good quantity and good delivery.

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt hele goede, verse sushi! Vriendelijke mensen, snelle bezorging, ruime porties.. Ik kom hier zeker terug.

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en lekker!

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere sushi, bezorging op tijd, maar alle sushi’s lagen aan één kant van de schaal!

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de sushi niet lekker , vooral de rijst niet , te papperig en klef, De eby fry was wel,oké En de bezorging vond ik erg goed en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestel ongeveer 1 keer per 2 weken sushi bij asian king. normaal altijd prima sushi, laatste keer echt dunne plakjes tonijn. dat was wel jammer. rest prima.

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas vonden wij de sushi niet zo heel smaakvol. De zalm op de nigiri en in de maki had weinig smaak, beetje waterig, wel mooie structuur.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good!

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zelf was lekker. Jammer dat waarschijnlijk tijdens het vervoer alles dusdanig verschoven was dat het er niet echt verzorgd meer uit zag. Bezorger was wel heel vriendelijk en beleefd.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Amsterdam! Altijd heerlijk vers en rijk gevuld, en betaalbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer snelle levering, pima

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi vers en super snel geleverd door de chef zelf.

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geen top kwaliteit maar voldoet prima. Het zag er een beetje gehaast in elkaar gezet uit. Niet met liefde en zorg gedaan zeg maar. Verder was het lekker.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!!! En goeie service bedankt!

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery came 40 min later than forecasted to arrive

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi en heel leuk ingepakt ook het lijkt net alsof er gras tussen zit dus het in heel leuk bedacht door de asian King werkers

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Goeie prijs/kwaliteit en altijd snelle bezorging! Vijf sterren!

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was behoorlijk verschoven in het bakje. Wellicht door de reis, wellicht door het met minder zorg dan gewenst prepareren van de box. Sushi was verder prima lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim optijd bezorgd en lekkere sushi. Alleen jammer dat ik voor 6 spicy tuna had betaald en er maar 4 kreeg. Verder sprak t gekozen menu ook van 20 stuks terwijl het er maar 18 waren.

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Begrijp me niet verkeerd. Het is lekker en vers. De sushi is alleen niet van top kwaliteit. Sommige rolletjes vallen bijna uit elkaar. Bij een paar Nigiris was de vis niet mooi gesneden. Het komt wat rommelig over. Maar zoals ik zeg, het smaakt echt wel ok.

, 16-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. En lekker snel.

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, maar ik miste de wasabi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en super snelle bezorging! Ik bestel hier altijd graag????

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en perfect optijd

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd bij Tokyo Sushi bar maar die was dicht, fijn dat deze open was op een laat tijdstip. Hele vriendelijke bezorging! Eten was prima

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!

, 14-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was beetje teleurstellend. De sushirijst was een beetje papperig. Kan gebeuren, maar liever niet!

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Asian King blijft m'n nr 1 sushirestaurant! Goede menu's en altijd lekker.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de warme gerechten sterk afgekoeld. De Gyozo was daardoor enegszins taai. Jammer.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk! Ik heb weer zitten smullen, ook van de extra zeewier!!

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, warm genoeg en lekker!

, 18-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekkere sushi, goede portie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dear Sir/Madam, we order with you very often, and were very dissatisfied with the quality and the overall delivery the last time, last Friday. We ordered 2x Sashimi Zalm, and received Tuna instead, which was really not eatible, not fresh at all - we had to throw it away. Also, we didn't receive any chopsticks or any soya sauce with the order. As we would like to continue ordering our sushi with you, we hope you take this feedback at heart. Thanks, Christiane von Griesheim

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De crispy rolls zijn erg lekker! De rijst is goed, niet te zuur of droog! Lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, echt smullen! En snel bezorgd

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is altijd goed, maar de bezorging liet te wensen over. Eerst was de helft van m'n bestelling vergeten, en na te hebben gebeld was de bezorger er binnen 15 minuten om de rest te bezorgen. Helaas was er van de nabestelling nog een keer de helft vergeten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, verse sushi en meer dan voldoende soja saus, wasabi en gember. Aanrader voor deze prijs!

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everytime surprised how the sushi is at 2 am in the night fresh and so clean i order almost 4 times a week its a addiction. Got the sushi this time from no one else than the owner who was verry humble and nice was a pleasure to meet him. Keep up the good work and deff the best sushi from amsterdam!

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Wasabi was een beetje droog maar ok Sushi was lekker maar california rolls niet helemaal goed met oranje shizzle ingekleed Voor een bezorgsushi redelijk aanbevelingswaardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en hele aardige mensen! Het viel me op dat het deeg van de loempia's echt lekker smaakte. De sushi ook. Alles vers. De gefrituurde garnalen kan je het beste ter plekke eten. Maar nog steeds lekker om af te halen ook.

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten, heerlijk bereid, super

, 15-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wakame salade was er niet bij...

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste keer, dat we iets lieten bezorgen, nadat we het restaurantje ontdekten in de Kinkerstraat. Alles was perfect! Complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

great service and food!

, 09-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig was het dit keer weer top!

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Surimi and rise inside the sushi were too dry. Only one small bottle of soya sauce for a food quantity that required two. The drink was also not cold.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de sushi is wel aan een verhoging toe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze Suhsi is echt het allerbeste sushi in town, altijd super fresh, bezorging altijd op tijd en hele liefe bezorgers! Top Zaak!

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel, lekker, veel extra's en betaalbaar!

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk weer Asian King kunnen bestellen. Zaten ze ook maar in Haarlem...

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima. Ik had aangegeven de bestelling om 19:15 te willen ontvangen, helaas was hij er al om 18:30. Ik was gelukkig al thuis, maar toch niet heel handig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great sushi, quick delivery!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is geweldig. Lieve mensen top sushi, goede prijs. Eet dit gewoon..

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Missing Wasabi and ginger...

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier al sinds een jaar nu en het is altijd zoooo lekker en echt top service! Absolute aanrader!!

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe elke keer heerlijke sushi gegeten. Zeer betaalbaar en bezorging bijna altijd precies op tijd. Ik raad vaker mensen aan om hier te bestellen.

, 07-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nice food! we had a problem with the first delivery but in the second they fixed the error by adding some extra stuff. I reccomend it.

, 30-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De handrol tonijn vond ik erg pittig terwijl ik best wel pittig eet. De rest was allemaal heerlijk voor een goede prijs.

, 14-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel we gewoonlijk altijd redelijk tevreden zijn was het deze keer een teleurstelling. De rijst was een keiharde klomp. Dan is 70 euro eten toch wel opeens erg veel.....jammer!!

, 07-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Missing product in the delivery. But good quality and fast delivery. Good prices to.

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel rijst weinig vis. Blaadje sla hoeft ook niet als sushi decoratie. Bezorging was snel.

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Way too much rice in the maki, and the fish didnt taste that fresh either.

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede sushi. Maar mogen wel eens wat extra varianten sushi bij komen.

, 15-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk via de site besteld, snelle correcte bezorging en heerlijk verse sushi, zeker aan te raden!

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten ziet er prachtig en vers uit Tongstrelende sushi Geweldig Dit gaan wij vaker doen

, 09-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minder snel dan vorige keer (maar toen was t echt supersnel) maar sympathiek bezorger die onze boot niet kon vinden lekkere sushi! (Edamame iets te lang gekookt)