Facebook

Beoordelingen van Asian King Amsterdam

Recente recensies van Asian King Amsterdam

5 sterren na 187 reviews

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi!!!

Reactie van Asian King:Erg 🙏

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer geweldige sushi voor een goede prijs! Punctueel en vriendelijk mogen ook zeker niet vergeten worden als je Asian King omschrijft. De Tibetaanse dumplings (8 voor 8 euro) zijn een persoonlijke aanrader!

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt voor uw mooie worden 🙏

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Asian King:Erg bedankt🙏

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, dankjewel!

Reactie van Asian King:Erg bedankt

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Asian King:Erg bedank🙏🙏

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier vaker besteld, en het eten is goed en waren ze bereikbaar. Gisteren heb ik echter 2 uur op mijn eten zitten wachten! Ik heb beide telefoon nummers gebeld, en er werd niet opgenomen! Dit vind ik echt slecht, kan gebeuren dat er iets is waardoor het eten later komt. Alle begrip hiervoor. Maar dan vind ik het wel zo netjes, dat je of gebeld wordt of dat je iig zelf contact kan opnemen en informeren waar je eten blijft en of het nog wel komt! Dat was een heel onprettig gevoel, wou al een bestelling elders plaatsen, toen de deurbel ging en mijn eten er eindelijk was. Twijfel om hier nog te bestellen, jammer want de sushi is echt goed.. Het is dat je iig 1 ster moet geven, anders had het een 0 voor bezorging geweest!

Reactie van Asian King:het spijt ons heel erg🙏🙏

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Asian King:het spijt ons buitengewoon erg voor het late eten, vanwege een technisch probleem kunnen we je eten niet op tijd geven, we accepteren onze fout maar dit zal nooit meer herhalen, nogmaals, het spijt ons zeer, dank je.and bedankt voor uw begrip 🙏🙏🙏

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat en het blikje drinken mistte Moest er achter aan bellen na een dik uur Uiteindelijk ruim anderhalf uur moeten wachten

Reactie van Asian King:het spijt ons buitengewoon erg voor het late eten, vanwege een technisch probleem kunnen we je eten niet op tijd geven, we accepteren onze fout maar dit zal nooit meer herhalen, nogmaals, het spijt ons zeer, dank je.🙏🙏

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan uitstekend, enorme portie, redelijk snel bezorgd, en eindelijk eens voldoende gember en wasabi erbij. Mooi gepresenteerd, fris, verzorgd en nog twee gratis drankjes erbij. Zoek niet verder, bestel hier.

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt voor uw mooie worden 🙏

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vriendelijk personeel en snelle service. We bestellen vaak en het smaakt altijd fantastisch.

Reactie van Asian King:heel erg bedankt

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke Sushi! Er ging iets mis met de bestelling en dat werd heel goed en snel verholpen. De beste sushi in Amsterdam Oud-West en omstreken. Volgende week weer:)

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt voor uw mooie worden 🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi!

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

de besteling stond al klaar , vriendelijke service en ja de suchi is steen goed bestel er al vaker , . echt goed suchi

Reactie van Asian King:Heel erg bedankte

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekkere sushi! Hele goede kwaliteit voor een goede prijs! Ik fiets altijd een stukje om om hier mijn sushi af te halen!

Reactie van Asian King:heel erg bedankt voor uw mooie woorden

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Dit keer als extra bij een menu ook een Dragon-roll besteld. Wat was dat superlekker.

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt 🙏

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi !

Reactie van Asian King:Heeeel bedankt 🙏

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer verse ingrediënten en ontzettend lekker! Ik heb bestelling zelf opgehaald en de mensen van asian king zijn zo aardig en attent, ik beveel asian king zeer aan!

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt 🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer van heerlijke sushi genoten! De goede prijs kwaliteit verhouding zorgt ervoor dat dit mijn go to sushi plek is en blijft

Reactie van Asian King:heel erg bedankt voor je mooie woorden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en super vers. En niet onbelangrijk, ontzettende vriendelijke mensen met hart voor hun zaak.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Inmiddels is Asian King onze vaste stek om sushi te halen. Top kwaliteit sushi en heerlijke verse vis. Goede service en altijd even vriendelijk. Geen twijfel mogelijk dat dit de beste sushi is van Amsterdam!

Reactie van Asian King:bedankt voor je lieve beoordelingen,heel bedankt.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker helaas zat er geen soja saus en geen stokjes bij :(

Reactie van Asian King:het spijt ons dat we u teleurstellen, het zal niet meer gebeuren.sorry.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, vers en perfect op tijd!

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sojasaus was beetje te zout

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great service, great price

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Asian King:Bedankt

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Asian King:Bedankt

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Asian King:Bedankt

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd

Reactie van Asian King:Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt voor het bestelling

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Asian King serveert heerlijke sushi, de warme gerechten komen altijd warm aan. Een echte aanrader !

Reactie van Asian King:bedankt voor je lieve beoordelingen.wow.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegetarische sushi is de beste van Amsterdam! Thee is no alternative :)

Reactie van Asian King:bedankt voor je lieve beoordelingen.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was niet compleet; is snel opgelost en service daarin was top!

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles piekfijn en op tijd , voor herhaling vatbaar

Reactie van Asian King:heel erg bedankt voor het verlaten van ons zo'n prachtige beoordeling.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg lekker!

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt ????

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good quality, good service and cheap price!

Reactie van Asian King:Thank you So much.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superverse sushi van topkwaliteit.

Reactie van Asian King:Bedankt voor het bestellen

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing Sushi ! Please keep up the good work ! 👏🏻👏🏻👏🏻

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Asian King:Bedankt voor het bestellen

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle service!

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren Asian King een beetje uit het oog verloren, maar man man wat was de sushi weer lekker gisteren. En als bonus was de bezorgtijd veel korter dan ze hadden ingeschat. Toppers!

Reactie van Asian King:heel erg bedankt voor het bestellen en horen graag dat je onze sushi lekker vindt.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, en snelle bezorging

Reactie van Asian King:bedankt voor het bestellen

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd hoge kwaliteit Sushi en snelle levering. Al tijden mijn go to voor heerlijke Sushi

Reactie van Asian King:Bedankt voor het bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Asian King:bedankt voor het bestellen en voor je vriendelijke woorden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

TOP!!!!

Reactie van Asian King:bedankt voor het bestellen en voor je vriendelijke woorden.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, snel bezorgd.

Reactie van Asian King:heel erg bedankt voor het bestellen van asianking en ook voor je review.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi & sympathieke bezorger !

Reactie van Asian King:bedankt voor het bestellen en voor je vriendelijke woorden.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi! Heel erg vers, de gefrituurde garnalen heerlijk knapperig en genoeg goodies on the side. Super vriendelijke mensen en het stond precies op tijd klaar om af te halen. We zijn van sushi afhaal geswitcht en zullen nu bij deze blijven komen. Aanrader!

Reactie van Asian King:bedankt voor de geweldige review! We zijn zo blij dat je van gefrituurde garnalen hield en kunnen niet wachten om je weer terug te hebben.bedankt voor komen.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker! De vegetarische sushi was echt heel goed. De niet-vegetarische ook trouwens. Gerechten kloppen helemaal.

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden. We waarderen het enorm dat je de tijd neemt om je ervaringen met ons te delen.nogmaals bedankt.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben sushi afgehaald voor een groep van ongeveer 14 personen. De sushi was vers, zag er mooi uit en was stevig verpakt. We kregen voldoende soja saus, wasabi en stokjes mee. Ook de medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast vond ik de sushi ook niet duur voor de hoeveelheid die je kreeg. Een aanrader!

Reactie van Asian King:heel erg bedankt voor deze geweldige recensie en fijn om te horen dat jullie van ons eten genieten. Ik hoop je weer te zien.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi en goede, snelle service!

Reactie van Asian King:heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om te beoordelen en te bestellen.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi voor een goede prijs en zeer vriendelijk personeel, mijn favoriete sushiplek!!!

Reactie van Asian King:Bedankt voor het bestellen

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker en vlotte bezorging!

Reactie van Asian King:bedankt voor het bestellen asianking

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, vers en snel!

Reactie van Asian King:bedankt voor het bestellen asianking

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers. Snel klaar en gratis drankje. Top!

Reactie van Asian King:Heel erg bedankt

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd razendsnel bezorgd en was ook weer lekker vers!

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker!

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is echt top - mega vers

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijke sushi gegeten dat netjes bij ons hotel werd bezorgd Het was snel Geleverd, loempia's waren bog lekker heet, sushi erg vers en goede smaak ! kortom wanneer wij weer in amsterdam verblijven en we willen lekker sushi eten dan gaan we zeker weer bij asian king bestellen ! Ik zou het iedereen aanraden die in amsterdam west en omstreken woond.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vlotte bezorging, dikke plakken sashimi, lekkere sushi, zeer tevreden! Het enige puntje van kritiek is dat het wat prijzig is en er onvoorziene kosten bij komen (zoals transactiekosten, bezorgkosten en kosten voor het plastic tasje)

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit sushi en de dumplings waren overheerlijk

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Love everything! Honestly the best sushi in Amsterdam by far!!!!

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote plakken sashimi, snelle levering, lekkere sushi. Wel jammer dat het in zoveel plastic wordt verpakt, zou er niet meer gebruik van papier/karton of andere afbreekbare materialen kunnen worden gemaakt?

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging, dat gaan we vaker doen!

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi en snelle bezorging! Echt de allerbeste uit de omgeving.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ontzettend snel bezorgd (binnen 20 min) en heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd met uitstekende kwaliteit sushi.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging ging veel sneller dan verwacht, dat was positief. Alleen de smaak van de sushi was niet goed en lekker. Het leek wel of er een soort schoonmaakmiddel smaak aanzat. Daarnaast was bij de inside out maar aan 1 kant bedekt met de out, de zichtbare kant. Kortom een teleurstelling deze sushi. Het gratis blikje frisdrank zat er ook niet bij, maar dit terzijde. Helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers en snelle bezorging!

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super op tijd, makkelijke website, Vis Vers!

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Vers, lekker en op tijd geleverd.

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi Maar mssn toch meer fotos van de sushi plaatsen op de bestellijst. Ik had de wasabi rol inside ou besteld, daar zou zalm in zitten maar er was geen stukje vis in te vinden alleen vis eitjes. Dat was een teleurstelling maar zeer goede smaak van de overige sushi lekker vers.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, maar deze keer niet zo vers als we gewend waren. Best jammer, want dat was voor het eerst.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heerlijk, zoals altijd!!!

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en eten goed op temperatuur.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse en lekkere sushi. Snelle levering. Voor herhaling vatbaar!

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi supersnel gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super deal sushi menu is erg lekker.. Vers, en goede prijs kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The delivery was much quicker than projected. The food was fresh and of a very high quality. Web ordering works well.

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, oogt wat slordig en smaak wisselde, maar zeker niet slecht. De tempura garnalen waren echter niet lekker. Zacht en nattig... Voor de sushi gaan we zeker nog een keer terug.

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious! Fresh and Quick.

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en supersnel bezorgd!

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat later vanwege drukte

Reactie van Asian King:Thanks you

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good. Very fresh. Good quantity and good delivery.

Reactie van Asian King:Thanks you

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt hele goede, verse sushi! Vriendelijke mensen, snelle bezorging, ruime porties.. Ik kom hier zeker terug.

Reactie van Asian King:Thanks you so much.

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en lekker!

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestel ongeveer 1 keer per 2 weken sushi bij asian king. normaal altijd prima sushi, laatste keer echt dunne plakjes tonijn. dat was wel jammer. rest prima.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good!

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zelf was lekker. Jammer dat waarschijnlijk tijdens het vervoer alles dusdanig verschoven was dat het er niet echt verzorgd meer uit zag. Bezorger was wel heel vriendelijk en beleefd.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Amsterdam! Altijd heerlijk vers en rijk gevuld, en betaalbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer snelle levering, pima

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi vers en super snel geleverd door de chef zelf.

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geen top kwaliteit maar voldoet prima. Het zag er een beetje gehaast in elkaar gezet uit. Niet met liefde en zorg gedaan zeg maar. Verder was het lekker.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!!! En goeie service bedankt!

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery came 40 min later than forecasted to arrive

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi en heel leuk ingepakt ook het lijkt net alsof er gras tussen zit dus het in heel leuk bedacht door de asian King werkers

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Goeie prijs/kwaliteit en altijd snelle bezorging! Vijf sterren!

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was behoorlijk verschoven in het bakje. Wellicht door de reis, wellicht door het met minder zorg dan gewenst prepareren van de box. Sushi was verder prima lekker.

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim optijd bezorgd en lekkere sushi. Alleen jammer dat ik voor 6 spicy tuna had betaald en er maar 4 kreeg. Verder sprak t gekozen menu ook van 20 stuks terwijl het er maar 18 waren.

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Begrijp me niet verkeerd. Het is lekker en vers. De sushi is alleen niet van top kwaliteit. Sommige rolletjes vallen bijna uit elkaar. Bij een paar Nigiris was de vis niet mooi gesneden. Het komt wat rommelig over. Maar zoals ik zeg, het smaakt echt wel ok.

, 16-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. En lekker snel.

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, maar ik miste de wasabi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en super snelle bezorging! Ik bestel hier altijd graag????

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en perfect optijd

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!

, 14-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was beetje teleurstellend. De sushirijst was een beetje papperig. Kan gebeuren, maar liever niet!

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Asian King blijft m'n nr 1 sushirestaurant! Goede menu's en altijd lekker.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de warme gerechten sterk afgekoeld. De Gyozo was daardoor enegszins taai. Jammer.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk! Ik heb weer zitten smullen, ook van de extra zeewier!!

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekkere sushi, goede portie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dear Sir/Madam, we order with you very often, and were very dissatisfied with the quality and the overall delivery the last time, last Friday. We ordered 2x Sashimi Zalm, and received Tuna instead, which was really not eatible, not fresh at all - we had to throw it away. Also, we didn't receive any chopsticks or any soya sauce with the order. As we would like to continue ordering our sushi with you, we hope you take this feedback at heart. Thanks, Christiane von Griesheim

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De crispy rolls zijn erg lekker! De rijst is goed, niet te zuur of droog! Lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, echt smullen! En snel bezorgd

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is altijd goed, maar de bezorging liet te wensen over. Eerst was de helft van m'n bestelling vergeten, en na te hebben gebeld was de bezorger er binnen 15 minuten om de rest te bezorgen. Helaas was er van de nabestelling nog een keer de helft vergeten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, verse sushi en meer dan voldoende soja saus, wasabi en gember. Aanrader voor deze prijs!

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everytime surprised how the sushi is at 2 am in the night fresh and so clean i order almost 4 times a week its a addiction. Got the sushi this time from no one else than the owner who was verry humble and nice was a pleasure to meet him. Keep up the good work and deff the best sushi from amsterdam!

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Wasabi was een beetje droog maar ok Sushi was lekker maar california rolls niet helemaal goed met oranje shizzle ingekleed Voor een bezorgsushi redelijk aanbevelingswaardig.

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en hele aardige mensen! Het viel me op dat het deeg van de loempia's echt lekker smaakte. De sushi ook. Alles vers. De gefrituurde garnalen kan je het beste ter plekke eten. Maar nog steeds lekker om af te halen ook.

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten, heerlijk bereid, super

, 15-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wakame salade was er niet bij...

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste keer, dat we iets lieten bezorgen, nadat we het restaurantje ontdekten in de Kinkerstraat. Alles was perfect! Complimenten!!

, 12-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

great service and food!

, 09-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig was het dit keer weer top!

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Surimi and rise inside the sushi were too dry. Only one small bottle of soya sauce for a food quantity that required two. The drink was also not cold.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de sushi is wel aan een verhoging toe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze Suhsi is echt het allerbeste sushi in town, altijd super fresh, bezorging altijd op tijd en hele liefe bezorgers! Top Zaak!

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel, lekker, veel extra's en betaalbaar!

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk weer Asian King kunnen bestellen. Zaten ze ook maar in Haarlem...

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima. Ik had aangegeven de bestelling om 19:15 te willen ontvangen, helaas was hij er al om 18:30. Ik was gelukkig al thuis, maar toch niet heel handig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great sushi, quick delivery!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is geweldig. Lieve mensen top sushi, goede prijs. Eet dit gewoon..

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier al sinds een jaar nu en het is altijd zoooo lekker en echt top service! Absolute aanrader!!

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe elke keer heerlijke sushi gegeten. Zeer betaalbaar en bezorging bijna altijd precies op tijd. Ik raad vaker mensen aan om hier te bestellen.

, 07-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nice food! we had a problem with the first delivery but in the second they fixed the error by adding some extra stuff. I reccomend it.

, 30-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De handrol tonijn vond ik erg pittig terwijl ik best wel pittig eet. De rest was allemaal heerlijk voor een goede prijs.

, 14-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel we gewoonlijk altijd redelijk tevreden zijn was het deze keer een teleurstelling. De rijst was een keiharde klomp. Dan is 70 euro eten toch wel opeens erg veel.....jammer!!

, 07-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Missing product in the delivery. But good quality and fast delivery. Good prices to.

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede sushi. Maar mogen wel eens wat extra varianten sushi bij komen.

, 15-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk via de site besteld, snelle correcte bezorging en heerlijk verse sushi, zeker aan te raden!

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten ziet er prachtig en vers uit Tongstrelende sushi Geweldig Dit gaan wij vaker doen

, 09-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minder snel dan vorige keer (maar toen was t echt supersnel) maar sympathiek bezorger die onze boot niet kon vinden lekkere sushi! (Edamame iets te lang gekookt)