Reviews from Asian King Amsterdam

Recent reviews

5.0
Ap
3 August 2022

Was heerlijk.

Moni
29 June 2022

Uitstekende sushi voor een schappelijke prijs.

Heleen
26 June 2022
Brenda van de Paverd
25 June 2022
Benito Galo
24 June 2022

De smaak is altijd lekker en op tijd.

MB
30 April 2022

Misschien wel beste take-out sushi van Amsterdam!

Reaction from Asian King

bedankt voor het nemen van de tijdπŸ™πŸ™

jsd
25 April 2022

lekker vers

Reaction from Asian King

bedankt voor het nemen van de tijdπŸ™

Det
8 April 2022

Lekkere verse sushi & snel bezorgd!

Reaction from Asian King

bedankt voor het nemen van de tijdπŸ™

Corine
3 April 2022

Heerlijke sushi een aanrader om hier wat te bestellen

Reaction from Asian King

bedankt voor het nemen van de tijdπŸ™

det
15 March 2022

Vers, lekker & snel bezorgd.

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt πŸ™

Niels Megens
12 March 2022
Reaction from Asian King

Heel erg bedankt πŸ™

Marja
11 March 2022

Top sushi’s!

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt πŸ™

Gina Cossiga
25 February 2022

Amazing sushi & service as always! This place never disappoints

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt πŸ™

Niels Megens
24 February 2022

Heerlijk verse sushi !

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt πŸ™

Corine
19 February 2022

Heerlijke sushi. Snel bezorgd. Een echte aanrader

Reaction from Asian King

bedankt voor het nemen van de tijd πŸ™

Marja
12 February 2022

Erg goede kwaliteit en verzorgde sushi maaltijden! En dat op loopafstand van huis.

Reaction from Asian King

bedankt voor het nemen van de tijdπŸ™

Radka
9 February 2022

The best of the best! πŸ’š

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt πŸ™

Judith
8 February 2022

Heerlijke sushi!

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt πŸ™

Jolanda de Vries
29 January 2022

Ik kreeg verkeerde bestelling mee. Sorry ben niet terug gegaan, want we wilden eten. Die andere sushi's vonden we niet echt lekker. Te weinig smaak.

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt πŸ™ n sorry voor het verkeerde eten.

Liony kooij
24 January 2022
Reaction from Asian King

Heel erg bedankt πŸ™

Debbie
10 January 2022

Het was weer heerlijk allemaal en we kregen ook nog een persoonlijk briefje met de beste wensen voor het nieuwe jaar en gratis cola en 10% korting. Helemaal top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt πŸ™

Coro
29 December 2021

De Sushi kwam 1 uur later dan gepland en was van slechtere kwaliteit dan normaal. Ik had liever op tijd goede Sushi gehad of mijn geld terug in plaats van 1 gratis drankje. Het is de laatste keer dat ik hier besteld heb.

Ee
28 December 2021

Ge-wel-dig , alles was super!

Natalia Gabunia
5 December 2021

Super vers en lekker!!! Grote porties

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

jsd
3 December 2021
Petra
28 November 2021

Het eten was super lekker en de prijs-kwaliteit verhouding perfect! Bedankt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

MB
21 November 2021

Heel goed. Supervers en lekker! Aanrader!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerda de Graaff
14 November 2021

Heel lekker en vers allemaal!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Julian
17 October 2021
j van der Reijden
8 October 2021

in drukte iets vergeten in bestelling , maar snel hersteld en extraatje gekregen ! Super geregeld en dank!

Alice
2 October 2021

Helemaal goed! Precies op tijd bezorgd en heel lekker

MB
13 September 2021

Uitstekende sushi, goede bezorgservice!

Emma
28 August 2021
Wanne Mol
2 August 2021

Altijd goede sushi, prijs/kwaliteit is fantastisch, snel geleverd.

Debbie
31 July 2021

Voor de zoveelste keer heerlijk gegeten. Wat we ook bestellen, het is altijd super vers en super lekker.

Hofstra
19 July 2021

De sojasaus was vergeten, maar verder lekker

Sushi fan
19 July 2021

Gewoon erg goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

RenΓ©e
12 July 2021

Lekkere sushi, snelle en goede bezorging. Prima site.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Radka
9 July 2021

Emma
5 July 2021

Delicious as always!

Emma
29 June 2021
Ap
19 June 2021

Altijd goede sushi, aardige mensen.

Suzanne
17 June 2021

Zoals altijd lekker snel bezorgd

Daniela
22 May 2021

Snel geholpen en sushi was lekker.

MB
20 May 2021

Supervers, hele goede en lekkere sushi. Elke keer weer!

DW
17 May 2021

Altijd heel gied, vers en heel lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Judith
8 May 2021

Heerlijke sushi, snel bezorgd

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt

MB
6 May 2021

Hele verse en goede sushi. Altijd goed en snel bezorgd.

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt

Mb
2 May 2021
Reaction from Asian King

Heel erg πŸ™ bedankt

D.
20 April 2021

Goede en snelle service en weer heerlijk gegeten! Zoveel verschillende smaken en allemaal even lekker.

Reaction from Asian King

heel erg bedankt voor de mooie woordenπŸ™

Francesco
11 April 2021

Good food. Order was perfectly ready for pickup at the agreed time. The size of Hand Roll and Sashimi are considerably smaller than those from other sushi places, which makes the order pricey for what you get.

Reaction from Asian King

het spijt ons zeer dat we het in de toekomst groter en dikker zullen maken, bedankt voor het beoordelen πŸ™

Niels Megens
8 April 2021

Heerlijk verse sushi, de rijst is zelfs nog een beetje warm...!

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt πŸ™πŸ™

Alexandra
4 April 2021

Mijn favoriete sushi plek! Heel vers en lief personeel. Aanrader

Reaction from Asian King

heel erg bedankt voor je mooie woordenπŸ™πŸ™

Jolanda
4 April 2021

Lekker, goede kwaliteit-prijsverhouding, snel.

Reaction from Asian King

heel erg bedankt voor je mooie woordenπŸ™πŸ™

Anne
23 March 2021

Hele lekkere sushi! Snel bezorgd en fijne service.

Reaction from Asian King

heel erg bedankt voor je mooie woordenπŸ™πŸ™

Merel
19 February 2021

Erg lekker sushi!!!

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt πŸ™

DW
16 February 2021

Goede service en heerlijk gegeten. Iedere keer dat wij hier bestellen zijn de sushi's van hoge kwaliteit

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt πŸ™

Sophie
5 February 2021

That was so yummy! Thanks!

Reaction from Asian King

Thank you πŸ™

Hermen
1 February 2021
Reaction from Asian King

Erg bedankt πŸ™

Eduardo
19 January 2021

Heerlijke sushi ! Kom er graag.

Reaction from Asian King

Bedankt voor mooie woorden.thank you πŸ™

Ana
18 January 2021

Great sushi, great service. Highly recommended

Reaction from Asian King

Thank you for lovely words. Thank you πŸ™

RenΓ©e
15 January 2021

Lekkere sushi en snel bezorgd door eigen personeel.

Reaction from Asian King

Erg bedankt πŸ™

Ten Katestraat
11 January 2021

Delicious fresh sushi, sushimi and specials! Excellent taste, professional kitchen, very good pricing. These guys know what they are doing!!

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt πŸ™

Vee
26 December 2020

Onze bestselling was binnen een uur opgeleverd en zijn ze perfect lekker!!!

Reaction from Asian King

Bedankt πŸ™

Eduardp
25 December 2020

Heerlijke sushi!

Reaction from Asian King

Bedankt πŸ™

Michael
22 December 2020

goed eten, maar mijn maag was al enige tijd aan het rammelen na meer dan een uur gewacht te hebben.

Reaction from Asian King

het spijt ons .heel erg bedankt πŸ™

Iris
21 December 2020

Super lekker en vers!

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt πŸ™

Cathie
20 December 2020

Heerlijke sushi afgehaald, kom zeker terug!

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt πŸ™

Valeria
29 November 2020
Reaction from Asian King

Bedankt πŸ™

Amsterdammertje
29 November 2020

Het eten was weer overheerlijk!

Reaction from Asian King

Erg bedankt πŸ™

Erika
25 October 2020

heerlijke sushi!!!

Reaction from Asian King

Erg πŸ™

Gina
25 October 2020

Altijd weer geweldige sushi voor een goede prijs! Punctueel en vriendelijk mogen ook zeker niet vergeten worden als je Asian King omschrijft. De Tibetaanse dumplings (8 voor 8 euro) zijn een persoonlijke aanrader!

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt voor uw mooie worden πŸ™

Sabine
23 October 2020
Reaction from Asian King

Erg bedanktπŸ™

Chaimaa
19 October 2020

Heerlijk vers, dankjewel!

Reaction from Asian King

Erg bedankt

Gina
12 October 2020
Reaction from Asian King

Erg bedankπŸ™πŸ™

Monique
9 October 2020

Ik heb hier vaker besteld, en het eten is goed en waren ze bereikbaar. Gisteren heb ik echter 2 uur op mijn eten zitten wachten! Ik heb beide telefoon nummers gebeld, en er werd niet opgenomen! Dit vind ik echt slecht, kan gebeuren dat er iets is waardoor het eten later komt. Alle begrip hiervoor. Maar dan vind ik het wel zo netjes, dat je of gebeld wordt of dat je iig zelf contact kan opnemen en informeren waar je eten blijft en of het nog wel komt! Dat was een heel onprettig gevoel, wou al een bestelling elders plaatsen, toen de deurbel ging en mijn eten er eindelijk was. Twijfel om hier nog te bestellen, jammer want de sushi is echt goed.. Het is dat je iig 1 ster moet geven, anders had het een 0 voor bezorging geweest!

Reaction from Asian King

het spijt ons heel ergπŸ™πŸ™

D. Drex
2 October 2020
Reaction from Asian King

het spijt ons buitengewoon erg voor het late eten, vanwege een technisch probleem kunnen we je eten niet op tijd geven, we accepteren onze fout maar dit zal nooit meer herhalen, nogmaals, het spijt ons zeer, dank je.and bedankt voor uw begrip πŸ™πŸ™πŸ™

De Vries
2 October 2020

Veel te laat en het blikje drinken mistte Moest er achter aan bellen na een dik uur Uiteindelijk ruim anderhalf uur moeten wachten

Reaction from Asian King

het spijt ons buitengewoon erg voor het late eten, vanwege een technisch probleem kunnen we je eten niet op tijd geven, we accepteren onze fout maar dit zal nooit meer herhalen, nogmaals, het spijt ons zeer, dank je.πŸ™πŸ™

marcel ooor
19 September 2020

Meer dan uitstekend, enorme portie, redelijk snel bezorgd, en eindelijk eens voldoende gember en wasabi erbij. Mooi gepresenteerd, fris, verzorgd en nog twee gratis drankjes erbij. Zoek niet verder, bestel hier.

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt voor uw mooie worden πŸ™

Audrey
16 September 2020

Heerlijke sushi, vriendelijk personeel en snelle service. We bestellen vaak en het smaakt altijd fantastisch.

Reaction from Asian King

heel erg bedankt

D&G
14 September 2020

Overheerlijke Sushi! Er ging iets mis met de bestelling en dat werd heel goed en snel verholpen. De beste sushi in Amsterdam Oud-West en omstreken. Volgende week weer:)

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt voor uw mooie worden πŸ™

Judith van Eerde
11 September 2020

Altijd heerlijke sushi!

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt

Steven van Helvoort
11 September 2020

de besteling stond al klaar , vriendelijke service en ja de suchi is steen goed bestel er al vaker , . echt goed suchi

Reaction from Asian King

Heel erg bedankte

Evelien
9 September 2020

Altijd super lekkere sushi! Hele goede kwaliteit voor een goede prijs! Ik fiets altijd een stukje om om hier mijn sushi af te halen!

Reaction from Asian King

heel erg bedankt voor uw mooie woorden

Amsterdammer
4 September 2020

Weer heerlijk gegeten! Dit keer als extra bij een menu ook een Dragon-roll besteld. Wat was dat superlekker.

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt πŸ™

Niels
30 August 2020

Heerlijke verse sushi !

Reaction from Asian King

Heeeel bedankt πŸ™

Erika
23 August 2020

Zeer verse ingrediΓ«nten en ontzettend lekker! Ik heb bestelling zelf opgehaald en de mensen van asian king zijn zo aardig en attent, ik beveel asian king zeer aan!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt πŸ™

Gina
4 August 2020

Zoals altijd weer van heerlijke sushi genoten! De goede prijs kwaliteit verhouding zorgt ervoor dat dit mijn go to sushi plek is en blijft

Reaction from Asian King

heel erg bedankt voor je mooie woorden

AK
14 July 2020
Erika
7 July 2020

Heerlijk en super vers. En niet onbelangrijk, ontzettende vriendelijke mensen met hart voor hun zaak.

Bob
14 May 2020

Charlotte
25 April 2020

Inmiddels is Asian King onze vaste stek om sushi te halen. Top kwaliteit sushi en heerlijke verse vis. Goede service en altijd even vriendelijk. Geen twijfel mogelijk dat dit de beste sushi is van Amsterdam!

Reaction from Asian King

bedankt voor je lieve beoordelingen,heel bedankt.

Anne Lutters
23 April 2020

Sushi was lekker helaas zat er geen soja saus en geen stokjes bij :(

Reaction from Asian King

het spijt ons dat we u teleurstellen, het zal niet meer gebeuren.sorry.

Kaoutar
19 April 2020

Heerlijk!

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt

Langeweg
30 March 2020

Goed geregeld

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt

J. de Kort
26 March 2020

Super lekkere sushi, vers en perfect op tijd!

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt

Malcolm
26 March 2020
Reaction from Asian King

Heel erg bedankt

Karel
18 March 2020

Sojasaus was beetje te zout

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt

Martin
8 March 2020
Reaction from Asian King

Heel erg bedankt

Edwin
7 March 2020

Great service, great price

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt

Marc
29 February 2020
Reaction from Asian King

Bedankt

Marlene
29 February 2020
Reaction from Asian King

Bedankt

Malcolm
25 February 2020
Reaction from Asian King

Bedankt

Marlene
17 February 2020

Heerlijke sushi en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Asian King

Bedankt

Angela Tran
10 February 2020
Reaction from Asian King

Heel erg bedankt voor het bestelling

Mazars
10 February 2020

Asian King serveert heerlijke sushi, de warme gerechten komen altijd warm aan. Een echte aanrader !

Reaction from Asian King

bedankt voor je lieve beoordelingen.wow.

Malcolm
9 February 2020

De vegetarische sushi is de beste van Amsterdam! Thee is no alternative :)

Reaction from Asian King

bedankt voor je lieve beoordelingen.

H&J
2 January 2020

Bestelling was niet compleet; is snel opgelost en service daarin was top!

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt.

Karin Bekker
25 December 2019

Alles piekfijn en op tijd , voor herhaling vatbaar

Reaction from Asian King

heel erg bedankt voor het verlaten van ons zo'n prachtige beoordeling.

Tiara
20 December 2019

Sushi was erg lekker!

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt ????

Freddy
16 December 2019

Good quality, good service and cheap price!

Reaction from Asian King

Thank you So much.

Mirjam
23 November 2019
Reaction from Asian King

Heel erg bedankt

Monique
17 November 2019

Superverse sushi van topkwaliteit.

Reaction from Asian King

Bedankt voor het bestellen

Niels
16 November 2019

Amazing Sushi ! Please keep up the good work ! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt

G K
5 November 2019
Reaction from Asian King

Bedankt voor het bestellen

Zwaan
4 November 2019

Heerlijke sushi en snelle service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt.

Kim
3 November 2019

We waren Asian King een beetje uit het oog verloren, maar man man wat was de sushi weer lekker gisteren. En als bonus was de bezorgtijd veel korter dan ze hadden ingeschat. Toppers!

Reaction from Asian King

heel erg bedankt voor het bestellen en horen graag dat je onze sushi lekker vindt.

Judith van Eerde
2 November 2019

Heerlijke sushi, en snelle bezorging

Reaction from Asian King

bedankt voor het bestellen

Karen
23 October 2019
Reaction from Asian King

Heel erg bedankt

Wiebe
21 October 2019

Altijd hoge kwaliteit Sushi en snelle levering. Al tijden mijn go to voor heerlijke Sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Asian King

Bedankt voor het bestellen

Millanie
7 October 2019
Reaction from Asian King

bedankt voor het bestellen en voor je vriendelijke woorden.

MAZARS
4 October 2019

TOP!!!!

Reaction from Asian King

bedankt voor het bestellen en voor je vriendelijke woorden.

MariΓ«lle
23 September 2019

Erg lekker, snel bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Asian King

heel erg bedankt voor het bestellen van asianking en ook voor je review.

Niels Megens
15 September 2019

Heerlijke verse sushi & sympathieke bezorger !

Reaction from Asian King

bedankt voor het bestellen en voor je vriendelijke woorden.

A&E
2 September 2019

Super lekkere sushi! Heel erg vers, de gefrituurde garnalen heerlijk knapperig en genoeg goodies on the side. Super vriendelijke mensen en het stond precies op tijd klaar om af te halen. We zijn van sushi afhaal geswitcht en zullen nu bij deze blijven komen. Aanrader!

Reaction from Asian King

bedankt voor de geweldige review! We zijn zo blij dat je van gefrituurde garnalen hield en kunnen niet wachten om je weer terug te hebben.bedankt voor komen.

Malcolm
1 September 2019

Superlekker! De vegetarische sushi was echt heel goed. De niet-vegetarische ook trouwens. Gerechten kloppen helemaal.

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden. We waarderen het enorm dat je de tijd neemt om je ervaringen met ons te delen.nogmaals bedankt.

Melanie
25 August 2019

Wij hebben sushi afgehaald voor een groep van ongeveer 14 personen. De sushi was vers, zag er mooi uit en was stevig verpakt. We kregen voldoende soja saus, wasabi en stokjes mee. Ook de medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast vond ik de sushi ook niet duur voor de hoeveelheid die je kreeg. Een aanrader!

Reaction from Asian King

heel erg bedankt voor deze geweldige recensie en fijn om te horen dat jullie van ons eten genieten. Ik hoop je weer te zien.

Koller
25 August 2019

Erg lekkere sushi en goede, snelle service!

Reaction from Asian King

heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om te beoordelen en te bestellen.

Wessel
22 August 2019

Super lekkere verse sushi voor een goede prijs en zeer vriendelijk personeel, mijn favoriete sushiplek!!!

Reaction from Asian King

Bedankt voor het bestellen

Rene
8 August 2019

Wederom erg lekker en vlotte bezorging!

Reaction from Asian King

bedankt voor het bestellen asianking

Marina
19 July 2019

Super lekker, vers en snel!

Reaction from Asian King

bedankt voor het bestellen asianking

Rachel Rietveld
17 July 2019

Erg lekker en vers. Snel klaar en gratis drankje. Top!

Reaction from Asian King

Heel erg bedankt

Kim
17 June 2019

Eten werd razendsnel bezorgd en was ook weer lekker vers!

Dido
14 June 2019

Heel lekker!

Myrthe
13 June 2019
Ik
9 June 2019
Mazars
7 June 2019

Sushi is echt top - mega vers

isabella samuel
31 May 2019

We hebben heerlijke sushi gegeten dat netjes bij ons hotel werd bezorgd Het was snel Geleverd, loempia's waren bog lekker heet, sushi erg vers en goede smaak ! kortom wanneer wij weer in amsterdam verblijven en we willen lekker sushi eten dan gaan we zeker weer bij asian king bestellen ! Ik zou het iedereen aanraden die in amsterdam west en omstreken woond.

LaurΓ©
30 May 2019

Zeer vlotte bezorging, dikke plakken sashimi, lekkere sushi, zeer tevreden! Het enige puntje van kritiek is dat het wat prijzig is en er onvoorziene kosten bij komen (zoals transactiekosten, bezorgkosten en kosten voor het plastic tasje)

Sara
26 May 2019

Prima

Petra
6 April 2019

Zeer goede kwaliteit sushi en de dumplings waren overheerlijk

MarΓ­a
16 March 2019

Love everything! Honestly the best sushi in Amsterdam by far!!!!

Laure
9 March 2019

Grote plakken sashimi, snelle levering, lekkere sushi. Wel jammer dat het in zoveel plastic wordt verpakt, zou er niet meer gebruik van papier/karton of andere afbreekbare materialen kunnen worden gemaakt?

Judith
5 March 2019

Heerlijke sushi en snelle bezorging, dat gaan we vaker doen!

Merel
20 February 2019

Geweldige sushi en snelle bezorging! Echt de allerbeste uit de omgeving.

Jeroen
14 February 2019
Erika
7 February 2019

Heerlijk gegeten!

Shanna
19 January 2019
Kim
24 December 2018

Zoals altijd ontzettend snel bezorgd (binnen 20 min) en heerlijk vers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sureyya
13 December 2018

Snel geleverd met uitstekende kwaliteit sushi.

Wagemakers
14 November 2018

Prima!

Jan
8 October 2018
Marjolein
8 October 2018

De bezorging ging veel sneller dan verwacht, dat was positief. Alleen de smaak van de sushi was niet goed en lekker. Het leek wel of er een soort schoonmaakmiddel smaak aanzat. Daarnaast was bij de inside out maar aan 1 kant bedekt met de out, de zichtbare kant. Kortom een teleurstelling deze sushi. Het gratis blikje frisdrank zat er ook niet bij, maar dit terzijde. Helaas.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Floor
28 September 2018

Super lekker, vers en snelle bezorging!

Daniela
19 September 2018

Super op tijd, makkelijke website, Vis Vers!

Paul
18 September 2018

Vers, lekker en op tijd geleverd.

Sotiris
18 September 2018

Super lekkere sushi Maar mssn toch meer fotos van de sushi plaatsen op de bestellijst. Ik had de wasabi rol inside ou besteld, daar zou zalm in zitten maar er was geen stukje vis in te vinden alleen vis eitjes. Dat was een teleurstelling maar zeer goede smaak van de overige sushi lekker vers.

Anita
16 July 2018

Supersnelle bezorging, maar deze keer niet zo vers als we gewend waren. Best jammer, want dat was voor het eerst.

Ro
13 July 2018

Snel en heerlijk, zoals altijd!!!

Mazars
22 June 2018

Verrukkelijk.

Pijnenburg
14 June 2018

Precies op tijd bezorgd en eten goed op temperatuur.

Pedro
31 May 2018
Dylan
5 May 2018
joris
30 April 2018
joris
25 April 2018
Anoniem
16 April 2018

Super verse en lekkere sushi. Snelle levering. Voor herhaling vatbaar!

Babette
8 April 2018
Katie
26 March 2018

Lekkere sushi supersnel gebracht

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Doreen
21 March 2018

Heerlijk!

Hester
5 March 2018
Sas
23 February 2018

Prima

Anonien
29 January 2018

Super deal sushi menu is erg lekker.. Vers, en goede prijs kwaliteit verhouding.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Barbara
5 January 2018

The delivery was much quicker than projected. The food was fresh and of a very high quality. Web ordering works well.

em
5 January 2018

Prima sushi, oogt wat slordig en smaak wisselde, maar zeker niet slecht. De tempura garnalen waren echter niet lekker. Zacht en nattig... Voor de sushi gaan we zeker nog een keer terug.

Laura
1 January 2018
Barbara
21 December 2017

Delicious! Fresh and Quick.

Seb
19 December 2017

Lekker en supersnel bezorgd!

Hester
18 December 2017

Wat later vanwege drukte

Reaction from Asian King

Thanks you

Barbara
11 November 2017

Very good. Very fresh. Good quantity and good delivery.

Reaction from Asian King

Thanks you

Marije
10 November 2017

Echt hele goede, verse sushi! Vriendelijke mensen, snelle bezorging, ruime porties.. Ik kom hier zeker terug.

Reaction from Asian King

Thanks you so much.

Heleen
8 November 2017

Altijd snel en lekker!

Jw
29 October 2017

Goed

tim
15 October 2017

bestel ongeveer 1 keer per 2 weken sushi bij asian king. normaal altijd prima sushi, laatste keer echt dunne plakjes tonijn. dat was wel jammer. rest prima.

Rud
7 October 2017

Very good!

Sushi lova'
6 October 2017

De sushi zelf was lekker. Jammer dat waarschijnlijk tijdens het vervoer alles dusdanig verschoven was dat het er niet echt verzorgd meer uit zag. Bezorger was wel heel vriendelijk en beleefd.

Joan stolk
18 September 2017
Sophie
3 September 2017

Lekkerste sushi van Amsterdam! Altijd heerlijk vers en rijk gevuld, en betaalbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lodder
1 September 2017

zeer snelle levering, pima

Nienke
29 August 2017

Top sushi vers en super snel geleverd door de chef zelf.

Jord
22 August 2017

Het was geen top kwaliteit maar voldoet prima. Het zag er een beetje gehaast in elkaar gezet uit. Niet met liefde en zorg gedaan zeg maar. Verder was het lekker.

Buurman
11 August 2017
Oumie
28 July 2017

Heerlijke sushi!!!! En goeie service bedankt!

Mo
16 June 2017

Delivery came 40 min later than forecasted to arrive

Summerjoy dooijes
24 May 2017

heerlijke sushi en heel leuk ingepakt ook het lijkt net alsof er gras tussen zit dus het in heel leuk bedacht door de asian King werkers

Jules
2 May 2017

Lekkere sushi! Goeie prijs/kwaliteit en altijd snelle bezorging! Vijf sterren!

Marlou
24 April 2017
Ouwehand
17 April 2017

De sushi was behoorlijk verschoven in het bakje. Wellicht door de reis, wellicht door het met minder zorg dan gewenst prepareren van de box. Sushi was verder prima lekker.

Heleen
31 March 2017

Heel goed

Daan S
24 March 2017

Ruim optijd bezorgd en lekkere sushi. Alleen jammer dat ik voor 6 spicy tuna had betaald en er maar 4 kreeg. Verder sprak t gekozen menu ook van 20 stuks terwijl het er maar 18 waren.

Ouwehand
24 March 2017

Begrijp me niet verkeerd. Het is lekker en vers. De sushi is alleen niet van top kwaliteit. Sommige rolletjes vallen bijna uit elkaar. Bij een paar Nigiris was de vis niet mooi gesneden. Het komt wat rommelig over. Maar zoals ik zeg, het smaakt echt wel ok.

Renee de Jong
16 February 2017

Lekker. En lekker snel.

Britte
12 January 2017
Karen
9 January 2017

Heerlijke sushi, maar ik miste de wasabi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Britte
1 January 2016
Anne
31 December 2016

Heerlijke sushi en super snelle bezorging! Ik bestel hier altijd graag????

Danny warnaar
28 December 2016

Perfect en perfect optijd

Hannie
18 December 2016

Heerlijke sushi!!

Femke
14 December 2016
Jord
11 December 2016

Deze keer was beetje teleurstellend. De sushirijst was een beetje papperig. Kan gebeuren, maar liever niet!

Dominique
5 December 2016

Asian King blijft m'n nr 1 sushirestaurant! Goede menu's en altijd lekker.

maria
5 November 2016
G ten Veen
5 November 2016

Helaas waren de warme gerechten sterk afgekoeld. De Gyozo was daardoor enegszins taai. Jammer.

Hannie
5 November 2016

Heeeeerlijk! Ik heb weer zitten smullen, ook van de extra zeewier!!

An
23 October 2016
Tom
18 October 2016

Snelle bezorging, lekkere sushi, goede portie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christiane von Griesheim
3 October 2016

Dear Sir/Madam, we order with you very often, and were very dissatisfied with the quality and the overall delivery the last time, last Friday. We ordered 2x Sashimi Zalm, and received Tuna instead, which was really not eatible, not fresh at all - we had to throw it away. Also, we didn't receive any chopsticks or any soya sauce with the order. As we would like to continue ordering our sushi with you, we hope you take this feedback at heart. Thanks, Christiane von Griesheim

R. M. Te a'dam
2 October 2016

De crispy rolls zijn erg lekker! De rijst is goed, niet te zuur of droog! Lekker eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hannie
26 September 2016

Heerlijke sushi, echt smullen! En snel bezorgd

Tom
26 September 2016

Sushi is altijd goed, maar de bezorging liet te wensen over. Eerst was de helft van m'n bestelling vergeten, en na te hebben gebeld was de bezorger er binnen 15 minuten om de rest te bezorgen. Helaas was er van de nabestelling nog een keer de helft vergeten...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Syb
26 September 2016

Snel bezorgd, verse sushi en meer dan voldoende soja saus, wasabi en gember. Aanrader voor deze prijs!

Kym
9 September 2016
Chantal
25 August 2016
AndrΓ©
20 August 2016
romano
10 August 2016

Everytime surprised how the sushi is at 2 am in the night fresh and so clean i order almost 4 times a week its a addiction. Got the sushi this time from no one else than the owner who was verry humble and nice was a pleasure to meet him. Keep up the good work and deff the best sushi from amsterdam!

Sushi junk
31 July 2016

Snelle bezorging. Wasabi was een beetje droog maar ok Sushi was lekker maar california rolls niet helemaal goed met oranje shizzle ingekleed Voor een bezorgsushi redelijk aanbevelingswaardig.

Melle
28 July 2016

Heel lekker eten en hele aardige mensen! Het viel me op dat het deeg van de loempia's echt lekker smaakte. De sushi ook. Alles vers. De gefrituurde garnalen kan je het beste ter plekke eten. Maar nog steeds lekker om af te halen ook.

anouk
20 June 2016

goed eten, heerlijk bereid, super

Max
15 June 2016
Mick
6 June 2016

Prima.

Germain
25 May 2016

De wakame salade was er niet bij...

Sylvia Huberts
23 May 2016

Het was de eerste keer, dat we iets lieten bezorgen, nadat we het restaurantje ontdekten in de Kinkerstraat. Alles was perfect! Complimenten!!

Elizabeth
12 May 2016

great service and food!

Germain
9 May 2016

Gelukkig was het dit keer weer top!

Stefania
4 May 2016

Surimi and rise inside the sushi were too dry. Only one small bottle of soya sauce for a food quantity that required two. The drink was also not cold.

C. Autar
28 March 2016

De kwaliteit van de sushi is wel aan een verhoging toe.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sophie
24 March 2016

Deze Suhsi is echt het allerbeste sushi in town, altijd super fresh, bezorging altijd op tijd en hele liefe bezorgers! Top Zaak!

buurvrouw
12 March 2016

snel, lekker, veel extra's en betaalbaar!

Jasper
29 February 2016

Eindelijk weer Asian King kunnen bestellen. Zaten ze ook maar in Haarlem...

Jord
14 February 2016

Kwaliteit prima. Ik had aangegeven de bestelling om 19:15 te willen ontvangen, helaas was hij er al om 18:30. Ik was gelukkig al thuis, maar toch niet heel handig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

tb
8 February 2016

Great sushi, quick delivery!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koen
31 January 2016

Het is geweldig. Lieve mensen top sushi, goede prijs. Eet dit gewoon..

Sophie HΓΌtten
14 January 2016

Ik bestel hier al sinds een jaar nu en het is altijd zoooo lekker en echt top service! Absolute aanrader!!

Janien
10 January 2016

Tot nu toe elke keer heerlijke sushi gegeten. Zeer betaalbaar en bezorging bijna altijd precies op tijd. Ik raad vaker mensen aan om hier te bestellen.

Andrea
7 January 2016

Nice food! we had a problem with the first delivery but in the second they fixed the error by adding some extra stuff. I reccomend it.

Matoesjka
30 December 2015

De handrol tonijn vond ik erg pittig terwijl ik best wel pittig eet. De rest was allemaal heerlijk voor een goede prijs.

Donn
14 December 2015

Hoewel we gewoonlijk altijd redelijk tevreden zijn was het deze keer een teleurstelling. De rijst was een keiharde klomp. Dan is 70 euro eten toch wel opeens erg veel.....jammer!!

Merel
7 December 2015
Math
20 November 2015

Missing product in the delivery. But good quality and fast delivery. Good prices to.

Roberto
5 November 2015
A.
28 October 2015
Donn
22 October 2015

Altijd goede sushi. Maar mogen wel eens wat extra varianten sushi bij komen.

Math
15 October 2015
Sylvia Hendriks
26 September 2015

Makkelijk via de site besteld, snelle correcte bezorging en heerlijk verse sushi, zeker aan te raden!

Marie
21 September 2015
malle pietje
18 September 2015
Eva
15 September 2015

Het eten ziet er prachtig en vers uit Tongstrelende sushi Geweldig Dit gaan wij vaker doen

kite
9 September 2015

Minder snel dan vorige keer (maar toen was t echt supersnel) maar sympathiek bezorger die onze boot niet kon vinden lekkere sushi! (Edamame iets te lang gekookt)